Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gert Hoen stapt in bij SVBS ’77

Geplaatst op: 25 augustus 2016

Gert Hoen is per direct aangesteld als de nieuwe trainer van SVBS ’77. Dat kreeg de selectie van de voetbalvereniging uit Belt-Schutsloot donderdagavond te horen. Hoen is de vervanger van Epke Brouwer uit Hasselt die vanwege gezondheidsredenen niet verder kan, zo hebben Brouwer en de club in onderling overleg besloten.

Clubiconen Stam en De Jonge waren al aan het seizoen als trainer begonnen. Na een lange zoektocht heeft de club nu overeenstemming bereikt met Hoen. De geboren Sluziger begon zijn voetbalcarriere als veelscorende spits bij DESZ en verkaste later bij Sportclub Genemuiden naar de achterhoede. Daar boekte hij grote successen. Na zijn loopbaan werd hij actief binnen de vereniging. Met SVBS ’77 begint hij nu aan zijn eerste avontuur als trainer.

Hoen is de zoon van DESZ-erelid Wiebe Hoen. Komende zaterdag tegen DESZ zijn Stam en De Jonge nog verantwoordelijk, maar zit Hoen al wel op de bank.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500