Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn zegeviert in België

Geplaatst op: 29 augustus 2016

Foto BMC Development team

Pascal Eenkhoorn heeft zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. Hij won dit weekeinde de Belgische koers GP de la Magne. De Genemuidenaar zat met ploeggenoot Bas Tietema en een Belgische rijder in de kopgroep. “Op de laatste klim drie kilometer voor de streep viel ik aan en voordat ik het wist, had ik gewonnen”, zegt de wielrenner op de site van zijn Amerikaanse BMC-ploeg.

Het geeft Eenkhoorn veel vertrouwen voor zijn volgende doel: de Europese kampioenschappen. De Genemuidenaar heeft de afgelopen weken daarvoor hard getraind. Eerder dit jaar won Eenkhoorn al het klassement van de Ronde van Berlijn.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500