Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene Lantaarn gaat door met de groene week

Geplaatst op: 29 augustus 2016

Nog maar net bekomen van de gezellige heropeningsweek gaat de Groene Lantaarn alweer de volgende bijzondere week tegemoet: de groene week. Ondertussen genieten ze in de winkel nog na van de heropening. “We zijn erg verrast door de aanloop, positieve reacties en de cadeautjes. Heel lief en we willen er iedereen voor bedanken”, aldus Josita van de Wetering.

Volgende week maandag 5 september begint de groene week: dit houdt in dat de kleding die je niet meer draagt ingeleverd kan worden. Die levert meteen vijf punten op en aan het eind van het seizoen hoor je het bedrag wat het op heeft geleverd.

Ook mogen de groene tassen weer ingeleverd worden voor statiegeld en De Lange heeft de gratis bon voor een heerlijke salade alweer klaar liggen. Dus genoeg redenen om een kijkje te nemen en je te laten inspireren of kleding inleveren of gewoon voor een kop koffie.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500