Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jongdierenkeuring Zwartewaterfokkers

Geplaatst op: 29 augustus 2016

Nu de vakanties voorbij zijn en ook de konijnen geënt zijn tegen de virusziekte, houden de Zwartewaterfokkers op zaterdag 10 september a.s. een jongdierenkeuring bij Hoveniersbedrijf Johan van Dijk aan de Hasselterdijk 5. Hier beoordelen vanaf 10.00 uur twee keurmeesters de cavia’s, konijnen en hoenders.

“Als Zwartewaterfokkers zijn we blij dat deze dag door kan gaan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij deze keuring aanwezig te zijn, zodat u met eigen ogen kunt zien waaraan de dieren onderworpen worden”, aldus het bestuur van de kleindiervereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500