Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wetland Wonen zoekt een commissaris

Geplaatst op: 29 augustus 2016

Wetland Wonen is op zoek naar een nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). De Raad van Commissarissen (RvC) heeft als taak, toezicht te houden op het beleid van het bestuur en de algemene gang van zaken binnen Wetland Wonen.
Wetland Wonen zoekt een lid met een academisch werk- en denkniveau en bestuurlijke ervaring. Daarnaast is hij/zij maatschappelijk betrokken, heeft sterke affiniteit met volkshuisvesting en de doelgroep waarvoor gewerkt wordt.
Vanuit het streven naar een uitgebalanceerd team gaat specifieke interesse uit naar een (vrouwelijk) lid met expertise op het gebied van juridische zaken, ruimtelijke ontwikkeling en politiek en bestuur. Daarnaast is het van belang dat hij/zij een teamspeler is, die onafhankelijk en integer én betrokken is bij de regio’.

Over Wetland Wonen
Wetland Wonen is een woningcorporatie in de Kop van Overijssel en heeft als doel om goede en betaalbare woningen voor nu en in de toekomst aan te bieden aan mensen die hierin vanuit hun eigen financiële en sociale omstandigheden niet zelf kunnen voorzien.
Wetland Wonen is partner van zorg- en welzijnsinstellingen en werkt op een maatschappelijke en financieel verantwoorde manier, met oog voor haalbare woonwensen en leefbaarheid.
Met ruim 3.000 woningen in Blokzijl, Vollenhove, Sint Jansklooster, Belt Schutsloot, Giethoorn, Wanneperveen, Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt, bieden wij keus aan alleenstaanden, ouderen, mensen met een zorgvraag en gezinnen. Wetland Wonen is gevestigd in Vollenhove.

De werving verloopt via Beljon + Westerterp (beljon.westerterp.nl). Daar is ook het volledige profiel te vinden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500