Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziekonderwijs Genemuiden weer van start

Geplaatst op: 30 augustus 2016

Na een geslaagde afsluiting van het seizoen middels de jaarlijkse voorspeelavond starten komende week alle muzieklessen weer bij Muziekonderwijs Genemuiden. Er wordt les gegeven in dwarsfluit, piano, orgel, saxofoon en klarinet door de docenten Mirjam Altena, Joke Hooikammer en Alette van der Belt.

Bij voldoende aanmeldingen start er ook een AMV groepje. Deze lessen worden verzorgd door Roland Pleizier welke tevens de algehele leiding heeft over Muziekonderwijs Genemuiden. Alette start dit seizoen bij Muziekonderwijs Genemuiden, inmiddels heeft zij al een groepje leerlingen maar zij heeft zeker nog ruimte voor meer leerlingen.

Muziekonderwijs Genemuiden is een kleinschalige muziekschool waarin professioneel opgeleide docenten op een ontspannen en persoonlijke manier lesgegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Naast de genoemde voorspeelavond wordt er jaarlijks een kerstconcert georganiseerd. Wilt u meer weten over de lessen van Muziekonderwijs Genemuiden dan kunt u een kijkje nemen op www.muziekonderwijsgenemuiden.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500