Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dammers reiken voor start seizoen de prijzen uit

Geplaatst op: 31 augustus 2016

Op maandag 29 augustus heeft damclub O&O de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Hierbij waren tien senioren en zeven jeugdleden aanwezig. Aan het begin van de vergadering werden de prijzen van het afgelopen seizoen door de wedstrijdleider uitgereikt.

De winnaar in de hoofdklasse  is Johan Kleine met 20 punten uit 14 wedstrijden. De 2e prijs ging naar Willem Speksnijder die het best presteerde met een rating lager dan 900.

In jeugdklasse is Anne Jan Roeten voor de derde keer op rij kampioen. Van de 24 gespeelde wedstrijden verloor hij maar 1 keer. Tweede bij de jeugd is Jarno Bakker, en derde zijn tweelingbroer Harwin.

Op maandag 5 september wordt er weer gestart met de onderlinge competitie. Dat gebeurt opnieuw in De Rank. De jeugd begint om 18.30 uur, en de senioren beginnen om 19.30 uur. Op dit moment zijn er nog 16 senioren en 9 jeugdleden.

Wilt u ook lid worden van de damclub, kom dan op maandagavond naar verenigingsgebouw “DE  RANK”  Bij voldoende deelname kunnen huisdammers meedoen met een eigen competitie, zodat ze niet tegen “sterke spelers” hoeven te spelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500