Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe leden welkom bij ‘gepassioneerd’ Stereo

Geplaatst op: 31 augustus 2016

De leden van het Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo zijn het er unaniem over eens: zingen is een passie. Trouw zijn aan de wekelijkse repetities is daarvan het resultaat. Dirigent Harm Hoeve drijft zijn koor naar uitersten qua techniek en muzikaliteit. Dit resulteert in een sprankelende klank en krachtige enthousiaste sound.

Laat u eens verrassen door de enthousiaste muzikale professional die Stereo  laat vlammen en stralen. Een mannenkoor en dirigent waar het zangplezier vanaf straalt. Stereo is een 50 jaar jong koor in een bijzonder jubileumjaar en behoort tot één van de grootste mannenkoren. Ben je tussen de 15 en 65 jaar en wil je zingen? Zing dan mee! De eerste repetitie van het nieuwe seizoen begint op donderdagavond  1 september om acht uur in het Hervorm Centrum .  Van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500