Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stroopwafels voor de familie Paas

Geplaatst op: 1 september 2016

De Thuisfrontcommissie van de familie Paas houdt maandag 5 september en dinsdag 6 september opnieuw  de jaarlijkse stroopwafelactie in Genemuiden. Vanaf maandag zullen er huis-aan-huis heerlijke Goudse stroopwafels worden aangeboden. “De stroopwafels zijn dagvers en zijn daarom ook geschikt om in te vriezen”, aldus de organisatie.

De familie Paas heeft het afgelopen jaar gewoond en gewerkt in Oeganda en Zuid Soedan, eind juni zijn ze verhuisd naar Monrovia, Liberia. Daar is een nieuw MAF programma opgestart en Arjan is daar werkzaam als piloot voor Mission Aviation Fellowship (MAF).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500