Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsers Verhoek voltooien zware klassieker

Geplaatst op: 4 september 2016

Een afvaardiging van de fietsploegen van Verhoek en Fietstour Club Zwartsluis fietsten zaterdag een tourklassieker van ruim honderd kilometer over de Veluwe. En pittig ritje met veel beklimmingen en veel vals plat. Start- en finishplaats was Hattem waar het startschot om 09.00 uur klonk. Via Wezep, Nunspeet, Staverden en Uddel (koffiepauze) ging de toch via Wissel/Epe en de Dellenweg weer terug naar Hattem. “Daar mochten we net als vorig jaar weer een beker in ontvangst nemen voor de grootst deelnemende ploeg. We waren met twaalf personen. Het was een mooie tocht met een lekke band en een gemiddelde van rond de 28 kilometer per uur en weinig regen”, zegt Jan Maandag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500