Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riëlke Roeland achtste op NK, paardenteam zevende

Geplaatst op: 4 september 2016

Riëlke Roeland is met haar paard Guppie achtste geworden op het NK in Ermelo. Ook het paardenteam van de Zwartewaterruiters deden het prima met een zevende plek.

Riëlke Roeland startte met haar paard Guppie VDL in de klasse L. De combinatie sprong de eerste omloop foutloos rond en mocht daarna van start in de jump-off. In deze jump-off reed zij ook een foutloze ronde in een tijd van 41,97 seconden. Met dit resultaat won zij de achtste prijs van Nederland.

Het team van de Zwartewaterruiters bestaande uit Janine Flier – Breman met Hercules, Erika Henniphof met Enouk, Linda de Bruijn met Anouk, Dian Kisteman met Whistler, Riëlke Roeland met Guppie VDL, Sanne Kisteman met Cinderella, Béanke Roeland met Charisma en Michelle de Goede met Doralanda was erg goed op dreef. De vier dressuuramazones hebben goede punten behaald en kwamen op een puntentotaal van 770,5. Ook de vier springamazones wisten de strafpunten laag te houden en met een totaalscore van 762,5 punt werd het team van de Zwartewaterruiters zevende van Nederland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500