Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas gaat ook op woensdag open

Geplaatst op: 8 september 2016

Vanaf 21 september is de Dorcaswinkel aan de Schering ook op woensdagen geopend. “Na een tot nu toe zeer succesvol  2015 en 2016 durven wij de stap te wagen om er een 5e winkeldag bij aan te plakken.  Vanuit onze nog steeds groeiende klantenkring  kregen wij regelmatig het verzoek om ook op woensdag open te gaan. Dankzij onze flexibele vrijwilligers is het ons gelukt om de planning hiervoor rond te krijgen. Dus we wagen de stap”, mailt de organisatie in een persbericht.

Met deze uitbreiding is de winkel vanaf dan geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Overtollige huisraad, kleding, schoenen, meubels etc. mits schoon en heel, kunnen vanaf dan ook op woensdagmiddag ingeleverd worden. De omzet van jan tm aug bedraagt inmiddels bijna € 150.000,- Na aftrek van onkosten gaat de rest naar het project in Albanië.  Dank aan alle gevers, kopers en vrijwilligers.

Voor info: www.dorcaswinkelgenemuiden.nl

Graat tot ziens op de Schering 25 in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500