Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Touwtrekkampioenschap van Zwartewaterland

Geplaatst op: 9 september 2016

Voor het eerst sinds een aantal jaren vindt in Hasselt weer het Kampioenschap Touwtrekken Zwartewaterland plaats. Hasselts Fanfare organiseert het evenement, dat op zaterdag 24 september vanaf 17.00 uur gehouden wordt achter het clubgebouw aan de Van Haersoltelaan 11.“Een aantal jaar geleden was het een groot succes”, vertelt secretaris Koen Kijk in de Vegt van Hasselts Fanfare. “En dat voor meerdere jaren achtereen. Maar op een gegeven moment was het verzadigd. Teams die al vaak hadden meegedaan, haakten af. Er kwamen nog maar een paar aanmeldingen binnen, nu hebben zich al 8 teams aangemeld! ”

De opzet voor 24 september is hetzelfde als voorheen. “Touwtrekken en een biertje er bij”, vat de secretaris het bondig samen. “Ook zijn er broodjes te koop. Publiek is natuurlijk van harte welkom.”

Een team bestaat uit vijf personen, een coach en maximaal twee reserves. Het inschrijfgeld per team bedraagt 20 euro, dat wordt gebruikt als prijzengeld Meer informatie krijgen of inschrijven kan t/m 17 september via emailadres inschrijvingtouwtrekken@ hotmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500