Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Westerman huldigt jubilarissen

Geplaatst op: 10 september 2016

Westerman Logistics heeft zaterdag tijdens het personeelsfeest tien jubilarissen gehuldigd. Ook werd afscheid genomen van twee collega’s die van een welverdiend pensioen gaan genieten.

In totaal hebben de jubilarissen meer dan 230 jaar aan werkervaring, met zes collega’s die het 12,5 jarig dienstverband vierden en twee collega’s die reeds 25 jaar in dienst zijn. Maar ook collega’s met uitzonderlijke lange dienstverbanden van 40 en 65 jaar. Door de directie werden de jubilarissen bedankt voor de geleverde inzet en loyaliteit in deze jaren, maar ook de wens uitgesproken om het dienstverband van deze ervaren medewerkers nog vele jaren voort te zetten.

Ook werd er afscheid genomen van twee collega’s met een lange staat van dienst. Zij mogen wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd gaan genieten van het pensioen.

Samen met collega’s en de familie van de jubilarissen was er vervolgens een gezellig samenzijn in de locatie te Hasselt en kon men meedoen met het oer-Hollandse spel klootschieten. Zodoende kon gezonde beweging met gezelligheid worden gecombineerd. Afsluitend werd ook een heerlijk buffet geserveerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500