Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kies je Sport weer van start

Geplaatst op: 11 september 2016

Kinderen uit de groepen 5,6,7 en 8 kunnen zich vanaf nu opgeven voor Kies je Sport. Dit geldt ook voor kinderen in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar die in Zwartewaterland wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan. Wederom geven sportaanbieders kinderen de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten. Het aantal trainingen bij een vereniging varieert van 2 tot 5 keer. Aanmelden kan voor 14 verschillende sporten. Onder andere kickboksen, kinderfitness, schaatsen en tennis staan dit jaar op het programma.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen.  Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan op www.bewegeninzwartewaterland.nl. Hierop is ook alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden is mogelijk tot 29 september.

Vragen/opmerkingen? Neem contact op met Martijn Jansen, m.jansen@zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500