Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters succesvol in Hasselt en Balkbrug

Geplaatst op: 11 september 2016

De Zwartewaterruiters waren zaterdag succesvol in Hasselt en Balkbrug. Linda de Bruijn was erg succesvol tijdens een dressuurwedstrijd in Hasselt en won twee maal de eerste prijs. De ponyruiters namen prijzen mee uit Balkbrug.

Linda de Bruijn kwam met haar paard Anouk uit in de klasse M1. De combinatie reed twee goede proeven en de jury beloonde haar met 195,5 en 193,5 punt. Met dit resultaat won zij twee maal de eerste prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo waren in Balkbrug succesvol in de klasse B categorie D/E. Het eerste parcours sprong de combinatie foutloos rond en kreeg van de jury 78,5 stijlpunten. Hiermee won zij de zesde prijs. In het tweede parcours reden Maud en Warenzo een foutloze en snelle ronde in een tijd van 40,88 seconden. Met dit resultaat wist de combinatie de tweede plek te bemachtigen. Met bovenstaande resultaten hadden Maud en Warenzo zich geplaatst voor de grote finale. In deze finale had de combinatie helaas enkele strafpunten. Anne-jet Harms en haar pony Buddha to Buddha scoorden in het tweede parcours van de klasse B categorie D/E. De combinatie sprong een foutloze en snelle ronde en nam de vijfde prijs mee naar huis. Joel Zwanepol kwam in de klasse L aan start met zijn pony Papa Chico. De combinatie sprong twee foutloze rondes en wist twee maal beslag te leggen op de derde prijs. In de hogere klasse M kwam Joel Zwanepol aan start met Sunflower. De combinatie sprong het basisparcours foutloos rond en mocht van start in de barrage. In deze barrage zette Joel Zwanepol een snelle tijd neer van 33,30 seconden. Met dit resultaat wist hij de concurrentie achter zich te laten en nam de eerste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500