Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewater FM blijft lokale publieke media

Geplaatst op: 12 september 2016

Als het aan het college van B en W ligt, blijft Zwartewater FM de ‘lokale publieke media instelling’ van Zwartewaterland. Die status moet bij het commissariaat van de media worden aangevraagd. De organisatie heeft daarvoor aan de voorwaarden voldaan, stelt het college. Wel merken burgemeester en wethouders op dat Zwartsluis momenteel wat oververtegenwoordigd is in het ‘programmabeleid bepalend orgaan’. De gemeente subsidieert Zwartewater FM jaarlijks met 16.500 euro. De gemeenteraad buigt zich volgende week donderdag nog wel over de aanvraag.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Zwartewater FM blijft lokale publieke media

  1. Van dijk schreef:

    Is zwartsluis niet altijd wat ondervertegenwoordigd als het om zwartewaterland gaat?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500