Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihof open tijdens Eikoerei

Geplaatst op: 13 september 2016

De Kaaihof is zaterdag tijdens Eikoerei vanaf 11.30 uur geopend voor lunch en diner. Ook voor een lekker kopje koffie of borrel kunt in de Havenkamer of op het gezellige terras aan de haven neerstrijken. Vanaf 17.30 uur serveert de Kaaihof een overheerlijk keuzemenu met onder meer pompoensoep en Vechtdal biefstuk.

Het streektaalfestival Eikoerei begint op vrijdagavond 16 september met de grote streektaalavond in het Hervorm Centrum en op zaterdag in de grote tent op het Havenplein zullen tal van artiesten optreden met sketches, toneel en heel veel muziek. En uiteraard allemaal in de streektaal. Daarnaast zijn er op het Havenplein oude kinderspelen en schatgraven voor jeugd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500