Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis vaartochten met de Vijf Gebroeders

Geplaatst op: 14 september 2016

Zaterdag, tijdens Eikoerei, verzorgt de Vijf Gebroeders vaartochten. Omdat het thema van Eikoerei dit jaar Het Diep is, past deze activiteit mooi in het programma. Immers, dichter dan met een vaartocht op Het Diep kan het thema nauwelijks worden benaderd.

’s Middags om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur is er tevens een streektaalschrijver van de Overiesselse SkrieversBond aan boord. Deze zal de aanwezigen onderweg een streektaalverhaal of –gedicht voorlezen. Ook komt u tijdens de vaartocht het een en ander te weten over De 5 Gebroeders.
De vaartochten zijn, evenals alle andere Eikoerei-activiteiten, gratis en per tocht kunnen er 12 passagiers mee. Dus wees er snel bij, want vol is vol!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500