Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meer Nederlandstalig tijdens GeneMunchen

Geplaatst op: 15 september 2016

De Nederlandstalige muziek krijgt dit jaar een grotere rol tijdens GeneMunchen, zo meldt de organisatie. “Het feest is over komen waaien van de Oosterburen, maar we moeten ons zelf natuurlijk niet vergeten…”, klinkt het. Een van de Nederlandstalige hoogtepunten wordt ongetwijfeld het optreden van Jacques Herb, bekend van krakers als Manuela en Een Man mag niet Huilen.

Het is niet de enige wijziging in het programma van GeneMunchen. Dat vindt dit jaar namelijk niet meer plaats in de manege, maar in d’ Overtoom. “Logistiek is dat handiger omdat we minder materialen hoeven in te huren, zoals vloeren, toiletten en verwarming. En dat vinden de bezoekers weer terug in de entreeprijs. Omdat het onderkomen nu ook knusser is, verwachten we ook dat de uitstraling gezelliger is.”

Nadeel van een kleinere ruimte is natuurlijk minder capaciteit. “Daarom is de losse verkoop bij d’ Olde Soldoat en d’ Overtoom belangrijk. Ook kunnen mensen een tafel reserveren op www.genemunchen.nl.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500