Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sani4All eind oktober open

Geplaatst op: 16 september 2016

Sani4all breidt uit en opent op 27 oktober feestelijk de deuren van Sani4all Genemuiden. Het pand aan de Kamperzeedijk biedt de bezoekers 2000 m2 aan de mooiste badkamers, toiletten, wandtegels, vloertegels en los sanitair. Bovendien is in het pand Keukencentrum de Vries te vinden, alwaar je terecht kunt voor je nieuwe keuken. Zo profiteer je echt van alles onder één dak!

Sani4all kenmerkt zich door het concept van lage internetprijzen in combinatie met een full-service behandeling en uitstekende service. Lamco de Vries – eigenaar: ‘’Wij zeggen niet voor niets: de service van een badkamerspeciaalzaak, maar de prijzen van een webshop’’. Dat dit een succes was, is gebleken. Meer dan 5.000 klanten hebben sinds de oprichting hun droombadkamer gevonden.

Sani4all Genemuiden brengt de formule dichter bij het worden van een landelijke formule met als belangrijkste doel: betaalbaar sanitair en tegels aanbieden voor iedereen. Ook in Genemuiden wordt de huidige strategie doorgezet. Lamco de Vries – eigenaar: ‘’We blijven werken met dezelfde showmagazijnen, hetzelfde kernassortiment en hetzelfde deskundige personeel. Niet onbelangrijk: we blijven werken met dezelfde wil en motivatie om door te groeien en ons verder te blijven ontwikkelen naar een sterke, landelijke formule. Wij vinden het belangrijk dat onze klant voor alles bij ons terecht kan, van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp en van gratis bezorging tot en met professionele montage.’’

Meer weten? Bekijk onze vernieuwde website www.sani4all.nl of kom langs tijdens de feestelijke openingsdagen vanaf donderdag 27 oktober.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500