Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wisselend succes voor voetballers buiten Genemuiden

Geplaatst op: 17 september 2016

De Genemuider voetballers buiten de stadsgrenzen kenden een slecht weekeinde. IJVV met een grote Genemuider enclave verloor op eigen veld met 1-4 van Sparta Enschede. VV Nunspeet met trainer Boudesteyn, Henrico Abma en Sijmon Eenkhoorn won wel met 2-1 van Go-Ahead Kampen. Daar stond Visscher niet in de basis, bij Nunspeet speelden beide Genemuidenaren wel.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Wisselend succes voor voetballers buiten Genemuiden

  1. Gert schreef:

    Erg jammer voor deze jongens en natuurlijk voor Sc Genemuiden ,als je het tweede team ziet modderen dan zou ik mij als TC toch wel eens achter de oren krabben . Ik weet zeker dat als deze jongens nog bij SC speelden de toekomst van ons eerste en tweede er heel anders uit zou zien,en ons tweede zelfs weer mee deed voor het kampioenschap.Maar goed deze mensen van de TC zijn zo eigenwijs en daar plukken wij nu de zure vruchten van ,,bedankt TC van SC Genemuiden ,,!!!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500