Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ouderschap na een scheiding

Geplaatst op: 19 september 2016

Op maandag 3 oktober 2016 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een themabijeenkomst over ouderschap na scheiden. Tijdens deze avond geeft het CJG voorlichting en gaat in op praktische vragen. Ook de sociale impact van een scheiding voor kinderen is onderwerp van gesprek. De themabijeenkomst vindt plaats tussen 19.30 en 21.00 uur bij het CJG, Jan van Arkelstraat 5 te Genemuiden. Deze avond is georganiseerd op verzoek van ouders.

Ouders komen met verschillende vragen over een echtscheiding bij het CJG.  Naast praktische vragen zijn er ook veel vragen op het gebied van communicatie en de sociaal emotionele impact van een scheiding voor kinderen. Voorbeelden hiervan zijn:

•      Wat zijn zaken die geregeld moeten worden zoals huisvesting, omgangsregeling, mediation en alimentatie?

•      Wat betekent het voor onze kinderen dat wij gaan scheiden?

•      Hoe kunnen we het belang van onze kinderen centraal blijven stellen?

 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via www.cjgzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500