Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Avond Jeugdhonk

Geplaatst op: 20 september 2016

Ook geïnteresseerd in het jongerenwerk van Jeugdhonk 3:16 in Genemuiden? Op D.V. woensdag 21 september is er een open avond voor iedere belangstellende in de trouwzaal van ’t Olde Staduus. De avond begint  20:00 uur.

Op deze avond kunt u/kun jij naast het werk van 3:16 kennismaken met de medewerkers en het (jongeren)bestuur. In onze barteams zijn er verschillende vacatures ontstaan om plaats te maken voor nieuwe gezichten van mensen die jongeren een warm hart toedragen. Kom langs en draai eens een avond mee! Ook zal op deze avond onze voorzitter Willem Visscher afscheid nemen.

Vanaf 19.45 uur is er inloop. De koffie staat klaar.

Uw/ jouw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!

Iedereen is welkom!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Open Avond Jeugdhonk

  1. Van dijk schreef:

    Als kerken zo nodig zo een plek willen creëren dan is het misschien een idee voor de kerkenraad, ouderlingen, diakenen en predikanten om daar te gaan staan? De normale horeca word geboycot, daar kan de jeugd toch ook terecht?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500