Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snerttochten met de ZS13

Geplaatst op: 21 september 2016

In navolging op de druk bezochte zomeravondtochten van de afgelopen maanden juli en augustus staan er voor het tweede jaar op rij snerttochtarrangementen van de ZS12 op de agenda. Op vrijdagavond 30 september en vrijdagavond 7 oktober van 17:00 uur tot 20:00 uur kunt u aanmonsteren voor een snerttocht met de ZS13 om te genieten van een fantastische nazomertocht met na afloop een heerlijke kop snert met roggebrood en spek.

Tijdens de snerttocht kunt u genieten van de natuur op en rond het Zwartewater en het ultieme vissermangevoel ervaren tijdens een ondergaande najaarszon. Uvaart mee met dit originele najaarsarrangement voor slechts € 19,50 p.p. inclusief een kop ambachtelijke huisgemaakte snert, roggebrood met spek en een consumptie.

In verband met de inmiddels vele aanmeldingen is het wenselijk vooraf telefonisch te reserveren bij ons boekingskantoor op telefoonnummer 038 – 386 74 31.

Voor meer informatie over de stichting Zwartsluizer Botter ZS13, onze arrangementen en de mogelijkheden met dit uniek varend monument kijkt u op www.zs13.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500