Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen zicht op start bouw Kamperzeedijk

Geplaatst op: 22 september 2016

Het is nog volstrekt onduidelijk wanneer de geplande woningbouw op de Kamperzeedijk van start gaat. Volgens wethouder Speksnijder heeft dat te maken met een ‘bepaalde partij op de Kamperzeedijk’. “Wij hebben alles gedaan wat nodig en mogelijk was. Samen met de dorpsraad proberen we er druk op te zetten, maar we zijn afhankelijk van die partij”, aldus Speksnijder.

Op de Kamperzeedijk is de bouw van zes woningen gepland en een aantal vrije kavels, achter de locatie Selles. Dit als onderdeel van de dorpsvernieuwing die in gang is gezet. Onlangs werd nog het nieuwe plein en park geopend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500