Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol weekeinde voor Busweiler en Harms

Geplaatst op: 25 september 2016

Springamazones Noa Busweiler en Anne-jet Harms waren erg succesvol in Vollenhove en Ermelo. Noa Busweiler en haar pony Pepperboy gingen van start op een springwedstrijd in Vollenhove. De combinatie sprong een nette en foutloze ronde in de klasse B categorie D/E. Van de jury kreeg zij 76,5 stijlpunt en hiermee schreef zij de eerste prijs op haar naam.

Anne-jet Harms ging met haar pony Buddha to Buddha naar de New Forest dag in Ermelo. In een groot deelnemers veld met 52 combinaties wist Anne-jet Harms zich erg sterk te houden. Zij en Buddha to Buddha sprongen naar een hoge score van 81 stijlpunten en wisten met dit resultaat de tweede prijs in het klassement te veroveren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500