Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Raalte en Feenstra naar Sportcafé

Geplaatst op: 26 september 2016

Foto Sportclub Genemuiden

Jan van Raalte is op woensdagavond 2 november te gast in het volgende Genemuiden Actueel Sportcafé. Gert Jan van den Berg interviewt de trainer die met VV Staphorst veel successen boekte en dat nu ongetwijfeld ook wil met Sportclub Genemuiden. In Sportcafé praat hij over zijn eerste maanden in Genemuiden.

Ook te gast is Andre Feenstra. De drogist uit de Langestraat heeft diabetes en sport sinds hij dat weet ongelooflijk veel. Voorjaar 2018 doet de Genemuidenaar mee aan de Vasaloppet in Zweden. Dat is de grootste langlaufmarathon van de wereld die in Zweden dezelfde status heeft als de Elfstedentocht in Nederland.

Andere gasten worden nog bekendgemaakt. Ook dit keer is de avond in de Havenkamer van De Kaaihof is de toegang gratis. Aanmelden wel handig, dat kan via deze facebookpagina https://www.facebook.com/events/1660223210973621/ of door te mailen naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500