Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gelukkige kinderen en succesvol ouder worden

Geplaatst op: 27 september 2016

Gelukkige kinderen en succesvol ouder worden. Wie wil dat niet? Het lijkt te mooi om waar te zijn. Samenwerken  in een groep onder leiding van Marry Oostijen, ongedwongen ontmoeten en ontdekken. Nieuwe ideeën ontwikkelen over opvoeden in deze tijd en ouder worden.

“Succesvol ouder worden’

Verouderen, ouder worden, brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We kijken in deze cursus naar deze uitdagingen door ze te onderzoeken aan de hand van vragen zoals: op welke manier ga ik om met deze uitdagingen? Wat voor soort ouder persoon wil ik graag zijn? Voor anderen? Voor mezelf? Vijf woensdagavonden,  start op 12 oktober.

“Opvoeden in deze tijd” hoe doe je dat in deze tijd?

We krijgen in deze cursus inzicht in de drijfveren van het kind en de houding van de ouders. Je wilt je kind graag opvoeden voor de toekomst, zodat het niet alleen gelukkig is, maar ook zijn of haar verantwoordelijkheid weet, en een bijdrage levert aan het gezin en de samenleving. Vijf dinsdagavonden, start op 1 november.

De eerste cursusavond is vrijblijvend, eerst dan beslis je of je de hele cursus blijft.

Informatie op de site www.cadona.nl of per tel. 06 28 040 715

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500