Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljartvereniging Kamperzeedijk bestaat veertig jaar

Geplaatst op: 30 september 2016

Biljartvereniging Kamperzeedijk werd veertig jaar geleden opgericht. Ter gelegenheid daarvan wordt er op vrijdagavond 14 oktober een jubileumavond georganiseerd in de Driester aan de Kamperzeedijk.

Met de bouw van het gemeenschapscentrum de Driester in 1976 kreeg ook het verenigingsleven aan de Kamperzeedijk een flinke impuls. Zo werd onder andere een biljartclub opgericht die 15 jaar een onofficieel karakter kende en pas in 1991 statuten kreeg. Nu 40 jaar later neemt de club nog steeds een  belangrijke plaats in in het verenigingsleven aan de Kamperzeedijk. Wekelijks wordt er door een 25-tal leden in twee klassen een onderlinge competitie gespeeld in de bovenzaal van de Driester.

Tijdens de jubileumavond wordt er teruggeblikt op de geschiedenis van de club, is er een grote verloting en is er een optreden van het kolderieke cabaretgezelschap “Boerenblond”. Na afloop van het officiële gedeelte en het optreden van Boerenblond is gelegenheid om tijdens een hapje en drankje nog gezellig na te tafelen.

Aanvang van de avond in de Driester is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt slechts 10 euro voor volwassen en 5 euro voor kinderen tot en met 15 jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500