Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Derde editie Van Ingen Biljarttoernooi op de agenda

Geplaatst op: 30 september 2016

De 3e editie van het open biljarttoernooi 2016 in het clubgebouw van HZW wordt opnieuw in samenwerking met de plaatselijke slagerij Van Ingen opgezet. Een aantrekkelijk en smakelijk prijzenpakket moet biljarters uit de regio er toe aanzetten om naar Genemuiden af te reizen. Op zaterdag 12 november zijn de kwalificatie wedstrijden en op zaterdag 19 november worden vervolgens de finales gespeeld.

De vele positieve reacties van deelnemers aan de twee voorgaande HZW toernooien motiveren om het gezellige evenement in 2016 voor de derde keer in de steigers te zetten. Met Gildeslager Evert van Ingen zijn o.a. inzake de regionale promotie en het prijzenpakket goede afspraken gemaakt hetgeen voor beide partijen van belang is, aldus Henk Post van HZW.
In samenspraak met HZW bestuurslid Jan Bakker heeft Henk de organisatie in handen van het door hem twee jaar geleden in het leven geroepen groots opgezette en gezellige evenement. Het biljart toernooi geniet inmiddels een grote bekendheid bij de biljartverenigingen in de regio.
Jan Bakker: “Het geeft een bijzonder en heel goed gevoel dat er een groot aantal deelnemers van de 2twee voorgaande toernooien reeds in het voorjaar van 2016 bij HZW informeerden of het toernooi eind van het jaar ook weer op de agenda zou worden geplaatst. Je weet dan dat er een goede weg is ingeslagen en dat er vanuit de regio grote belangstelling bestaat voor het evenement. Overigens is het best wel uniek dat HZW de mogelijkheden en capaciteit heeft om grote toernooien te kunnen organiseren. Wij beschikken over een riant fraai clubgebouw met maar liefst zes wedstrijd biljarts.”
Bakker tot slot en niet zonder enige trots: “Om een vergelijking te maken? Zelfs in de grote stad als Zwolle bestaat een vergelijkbare biljartvereniging en accommodatie als die van biljartvereniging HZW in Genemuiden niet!”
Ook Evert van Ingen toont tevredenheid:” Ik heb alle lof en waardering voor de organisatie en de promotie rondom het biljart evenement. Bij HZW is samenwerking ook échte samenwerking en dus geen eenrichtingsverkeer zoals bij sponsoring veelal voorkomt. Door de aanpak van HZW en gezamenlijke promotie heeft onze nieuwe slagerij aan het Havenplein in de afgelopen jaren grote naamsbekendheid gekregen in de regio.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500