Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Erwin Jansen begint kunstgrasoutlet

Geplaatst op: 30 september 2016

Grote Verkoop...

Erwin Jansen heeft de knoop doorgehakt om vanaf 30 september met zijn Vrouw een eigen kunstgras-outlet te beginnen. Dit alles gaat vanuit zijn eigen huis Prinses Margrietsstraat 15. Jansen geeft zelf aan dat hij het zat was om voor een baas te werken. “Na meerdere bazen te hebben gehad is het wel duidelijk ik wordt eigen baas aldus een  ondernemer met zelfvertrouwen.”

De eerste week is volop feestweek iedereen is daarom uitgenodigd voor een gratis bak koffie met vulkoek.  “Dit kunnen aan het eind van de week biscuitjes zijn of gebak maar dat ligt aan de handel”, volgens Jansen.

Bij besteding van €100.- euro of meer ontvangt elke koper een dinerbon voor een etentje aan de Prinses Margrietsstraat 15. Het diner wordt verzorgt door Mevrouw Jansen. Erwin geeft aan dat het waarschijnlijk schnitzel wordt met aardappelschijfjes, geen culinaire hoogstandjes maar een heerlijke schnitzel met patat!!

Aan de handel zal  het zeker niet liggen Jansen geeft het net niet gratis weg met prijzen van €2 tot €10 euro voor SUPER KUNSTGRAS is er voor ieder wat wils. U bent 24 uur per dag welkom echter alleen niet op zondag.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500