Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Honderd huizen zijn zaterdag ‘open’

Geplaatst op: 30 september 2016

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de circa 135.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. Ook in Zwartewaterland uiteraard.

In deze najaarseditie doen circa 29000 woningeigenaren mee. Dat zijn er 8000 minder dan in de voorjaarseditie. Op zaterdag 1 oktober kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Deelnemende makelaars bepalen zelf welke acties zij ondernemen om de deelnemende woningen extra onder de aandacht te brengen. “Zo voegt de ene makelaar alleen de vermelding ‘open huis’ toe op Funda, maar daar nemen wij bij Bonthuis Vaartjes Makelaars geen genoegen mee”, aldus Bert Vaartjes. “Wij ondernemen verschillende publiciteitsacties, zetten vol in op sociale media en laten een eigen woonkrant bij 12000 huishoudens verspreiden”.

Met de speciale NVM Open Huizen app maakt deelname aan de Open Huizen Dag nog makkelijker. De app is geschikt voor verkoper en bezichtiger en te downloaden in de App Store of Google Play.

In de gemeente Zwartewaterland nemen circa 100 huizen deel aan de Open Huizen Dag. Het aantal verkopen blijft toenemen en zeker bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. “Deze week hebben wij al 9 woningen verkocht (bron Funda) en dat is ongekend”, aldus Freek van den Berg. “Van de ene verhuizing komt de andere verhuizing dus zijn wij positief gestemd over de toekomst. De lage hypotheekrente laat mensen zelfs (eerder) vooruit kijken. En geef ze eens ongelijk.”

Woonkrant zie: http://tinyurl.com/zvkgvng

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500