Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zingend naar de zondag in Staphorst

Geplaatst op: 30 september 2016

Op zaterdag 8 oktober 2016 hoopt Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) al weer de tweede zang- en samenzangavond van het seizoen 2016  / 2017 te houden.  De stichting is blij dan het Christelijk Gemengd koor “Zingt voor Hem” uit Ommen te mogen ontvangen. De dirigent van “Zingt voor Hem” is de bekende Minne Veldman uit Urk.

 Een gemeente zonder koor, dat kan niet. Dit uitgangspunt stond aan de basis van “Zingt voor Hem”. Het koor is ontstaan vanuit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Ommen. In 1992 is op initiatief van enkele kerkleden dit koor opgericht en kent vanaf de oprichting gemiddeld ca 50 leden.

De naam “”Zingt voor Hem” geeft goed de inhoud en missie van het koor weer. Met zang willen zij de Heer loven en een bijdrage leveren om zijn boodschap te verkondigen. Kortom een koor dat past bij de invulling die de stichting wil geven aan haar koor- en samenzangavonden.

 

Het koor wordt vanaf 2006 gedirigeerd door dhr. Minne Veldman, die als professioneel musicus al jaren betrokken is bij avonden van ZNDZ. Dit vanuit de rol van dirigent van diverse koren, maar ook muzikale begeleiding op orgel of piano.

 

De stichting hoopt dan ook op 8 oktober weer met haar gasten een fijne koor- en samenzangavond te mogen hebben.

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano verzorgd door Ronald IJmker. Het orgel wordt bespeeld door Lourens Schaak. De korte meditatie zal gedaan worden door Ds. R. van Ommen uit Rouveen. De avond wordt gepresenteerd door Han Pas.

 

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 8 oktober 2016 van de stichting Zingend naar de Zondag zal  gehouden worden in:

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

                               Churchilllaan 2

                                Staphorst

Aanvang:              18.50 uur (kerk open om 18.15 uur)

Entree:                € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

De stichting heet iedereen weer hartelijk welkom.

Voor meer info zie ook  www.zndzstaphorst.nl of www.facebook.com/zndzstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500