Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Droomdebuut voor Louanne Eenkhoorn en Clinton

Geplaatst op: 2 oktober 2016

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde op vrijdag en zaterdag de eerste dressuurwedstrijd van het indoorseizoen 2016-2017. Louanne Eenkhoorn maakte tijdens deze thuiswedstrijd haar Z2 debuut en nam meteen twee prijzen mee naar huis. Ook andere dressuuramazones waren succesvol. Anne-jet Harms en Joel Zwanepol reisden af naar een springwedstrijd in IJsselmuiden.

Op vrijdagavond werden de hoge dressuurklassen Z1, Z2 en ZZ-licht verreden. Louanne Eenkhoorn en haar paard Clinton debuteerden met succes in de klasse Z2. De combinatie zette twee nette proeven neer en werd door de jury beloond met hoge scores van 220 en 216,5 punt. Met dit resultaat legde zij beslag op de eerste en de tweede prijs. Op zaterdag werden de klassen B t/m M2 verreden. Janine Flier – Breman ging met haar paard Hercules van start in de klasse L2. De combinatie is erg goed op dreef en liet dit afgelopen weekend ook weer zien. Met mooie scores van 200 en 192 punten won zij twee maal de tweede prijs. Linda de Bruijn kwam met Anouk aan start in de gecombineerde klasse M1/M2. De combinatie reed twee goede proeven en won met 193 en 192 punten twee maal de derde prijs.

In IJsselmuiden werd een springwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Anne-jet Harms sprong hier in de klasse B categorie D naar een derde prijs met haar pony Buddha to Buddha. In de hoge klasse M kwam Joel Zwanepol aan start met zijn pony Sunflower. De combinatie reed een goed en snel parcours en behaalde hiermee de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500