Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nederlaag voor DEK

Geplaatst op: 2 oktober 2016

De heren waterpoloërs van DEK speelde hun derde competitiewedstrijd. Momenteel heeft DEK het moeilijk in de derde klasse, ze verloren hun derde wedstrijd met 3-8 van het 2de team van SEW uit Ermelo.

De heren (spelend met witte caps)begonnen hun wedstrijd met pressing over heel het veld en dat werd de hele wedstrijd gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd en dat ging daardoor in alle partjes bijna gelijk op. Helaas keek DEK in het eerste partje tegen een 0-1 achterstand aan. Het tweede partje waren er een paar onnodige fouten aan de kant van DEK, waardoor SEW drie maal wist te scoren. Bert Roeten heeft voor DEK een doelpunt gescoord. Het derde en vierde partje ging gelijk op qua spel, DEK kwam een paar keer gevaarlijk dicht voor het doel van SEW maar ze wisten hier geen doelpunt te scoren.

Ondanks het goede spel moest DEK hun meerdere erkennen in SEW.

Eindstand: DEK H1 – SEW H2, 3-8 (0-1,1-3,0-2,2-2)

Doelpuntenmakers DEK: Bert Roeten (2x), Arnold Kattenberg

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500