Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peter Leenhouts exposeert in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 2 oktober 2016

Vanaf aanstaande vrijdagavond 7 oktober exposeert Peter Leenhouts in de hal boven in t Olde Staduus. Peter fotografeert al vanaf zijn 15e levensjaar. Fotografie is zijn hobby, zijn lust en leven. Hij heeft geen opleiding in fotograferen gevolgd. Belangrijk gegeven is dat hij zichzelf in het fotograferen heeft ontwikkeld. Deze expositie is zijn eerste. En in t Olde Staduus zijn wij trots dat zijn eerste expositie bij ons is. Peter is onze huisfotograaf. Wij doen nooit tevergeefs een beroep op hem voor foto ’s voor facebook etc.

De meeste foto’s van de expositie heeft Peter in en rondom Genemuiden gemaakt. Het zijn veelal zwart-wit foto’s en een paar in kleur, omdat die zo beter tot zijn recht kwamen. Tijdens de openingstijden van t Olde Staduus kunt u de expositie van Peter Leenhouts bezichtigen. De openingstijden zijn de meeste dagen van 8.00 – 17.30 uur. Op maandag- en vrijdag zelfs tot 20.00 uur.

De foto’s zijn te koop voor 50 euro per stuk, inclusief aluminium lijst met pass-partout. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar de Stichting Friedensstimme te Gouda. Deze stichting geeft hulp aan de Russische Christen gemeenten.  Belangrijk te weten is, dat er van elke foto slechts één exemplaar beschikbaar is. Kom op dinsdag- of donderdagmiddag om naast de expositie te genieten van een kopje koffie en het prachtige uitzicht en vergezicht over Havenplein, Binnenhaven en Zwartewater en verder.

Voor informatie over de expositie kunt u met Peter Leenhouts contact opnemen, tel. 06 48156187.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500