Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand Rabobank ‘unieke kans’ voor Heutink en Heij

Geplaatst op: 3 oktober 2016

“Een unieke kans”, zeggen Heutink & Heij en Rabobank IJsseldelta over de aankoop van het pand van de Rabobank aan de Prinses Julianastraat. Heutink & Heij Hypotheken & Verzekeringen krijgen een pand waar het bedrijf zich verder kan ontwikkelen en klanten beter kan ontvangen. Rabobank IJsseldelta houdt een vestiging waar zij haar klanten goed kan bedienen.

“Wij verhuisden nog maar enkele jaren geleden van het industrieterrein naar een deel van het voormalige Hotel Zwartewater. Op die locatie groeide het aantal klanten snel. Niet alleen vanwege de centrale ligging en de samenwerking met Bonthuis & Timmerman. Ook de run op hypotheken vanwege de lage rentestand zorgde voor een toeloop van klanten naar ons kantoor. Bovendien neemt het aantal zakelijke relaties verder toe”, zeggen Gert Heij en Cor Heutink.

“Dat juist in die groeifase de locatie van Rabobank in de verkoop kwam, was een kans die we niet wilden laten lopen. Wij werken ook al enige jaren prettig samen met de Rabobank IJsseldelta. Bovendien blijft de bank een deel van de locatie huren voor hun vestiging in Genemuiden. Dat zorgt voor zekerheid. Op de nieuwe locatie kunnen wij ons blijven ontwikkelen en bovendien onze klanten beter ontvangen. Daarom zijn we heel enthousiast over de aanstaande verhuizing.”

Adriaan Vos (Rabobank IJsseldelta): “De ontwikkelingen rond het pand aan de Prinses Julianastraat zijn voor Rabobank van groot belang. De verkoop van het pand waarbij wij ons kantoor langjarig blijven huren zorgt ervoor dat wij onze klanten in Genemuiden ook vanuit Genemuiden kunnen blijven faciliteren terwijl ons té grote pand nu ook weer nuttig wordt gebruikt. Dat het pand is aangekocht door een Genemuidens bedrijf met wie we ook nog eens plezierig samenwerken is daarbij een extra bonus. Naast het kantoor blijven we als Rabobank zichtbaar in allerhande activiteiten in de gemeenschap. Van het tapijtmuseum tot sportclub Genemuiden maar ook bij veel evenementen komen wij onze klanten graag tegen. Dat zal ook de komende jaren gewoon zo blijven.”

Om de verhuizing van Heutink & Heij mogelijk te maken moet wel eerst een nieuwe invulling voor de huidige locatie van hen worden gevonden. Pas daarna volgt de verhuizing. Ook aan de Prinses Julianastraat zijn nog mogelijkheden voor onderhuur. Partijen met belangstellingen voor een van de locaties kunnen daarvoor contact opnemen met Gert Heij of Cor Heutink.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500