Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw kerstactie SOS Kayamandi

Geplaatst op: 5 oktober 2016

Er is dit jaar weer een kerstactie voor de Stichting SOS Kayamandi.  “We hebben in 2015 met eigen ogen gezien wat de stichting voor de (wees-)kinderen van Kayamandi in Zuid-Afrika doet. Dat werk willen we dit jaar weer een extra steuntje in de rug geven. Dit keer geen kerstster van snoeihout maar een ster op een vaantje. De ster borduurt u met een eenvoudig patroontje op het vaantje.  Alle benodigdheden, de werkbeschrijving en het borduurpatroontje ontvangt u in een leuk cadeautasje”, meldt de organisatie.

“Maar bent u voor uw BEDRIJF nog op zoek naar een leuk kerst-relatiegeschenk? Dan is deze kerstactie ook voor u interessant omdat de Stichting een ANBI status heeft. Met uw steun aan dit goede doel bent u niet alleen maatschappelijk betrokken maar is uw gift ook belastingtechnisch aantrekkelijk. De ster is te koop voor € 5,00. Mail uw naam en adres door op dekerstster@outlook.com
of laat een bericht achter op Facebookpagina: STER VOOR SOS KAYAMANDI.
U ontvangt dan een mail met betalingsgegevens.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderen van Kayamandiá.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500