Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA denkt na over de toekomst

Geplaatst op: 5 oktober 2016

Leden van de PvdA Zwartewaterland¬†spreken zich op 12 oktober uit over de toekomst van de afdeling. Daarbij komt ook de vraag op tafel of de partij in de huidige vorm mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. “Hechten we waarde aan onze identiteit of moeten we alle linkse krachten in Zwartewaterland benaderen?”, vraagt voorzitter Harrie Rietman zich af in het partijblad.

Volgens Rietman maakt het bestuur en de fractie zich al lang zorgen over het functioneren van de afdeling Zwartewaterland. Met te weinig mensen worden veel werkzaamheden verricht. “Maar dit moet niet heel lang meer zo doorgaan…”, stelt Rietman in een artikel in het blad. Hij oppert daarin nadrukkelijk de mogelijkheid van samenwerking. Er zijn wat dat betreft al eerder vissen uitgegooid, maar concrete resultaten hebben die pogingen nog niet gehad.

Ook een samengaan met de PvdA in Zwolle of andere buurtgemeenten of verdere samenwerkingen daarmee zijn denkrichtingen waarover leden zich op 12 oktober buigen. Die avond is in het partijgebouw Linksaf in Hasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500