Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Edwin Lok werkt vanuit oude pand Altena

Geplaatst op: 7 oktober 2016

Edwin Lok Spuit- en schilderwerk Genemuiden is sinds de zomervakantie gevestigd in het oude pand van Altena Fietsen. De Genemuidenaar heeft een plek in het voormalige magazijn. Daar spuit hij onder meer meubels en deuren. Ook wie plafonds en wanden gespoten wil hebben, kan bij Edwin Lok terecht. Hij is bovendien actief als woningschilder.

Met Edwin Lok Spuit- en Schilderwerk Genemuiden begon hij anderhalf jaar geleden een eigen bedrijf. “Hiervoor heb ik altijd in de scheepsbouw gewerkt. Spuiten van vooral exclusieve jachten is heel secuur werk. Bij een kleine oneffenheid wordt werk al afgekeurd. Daardoor heb ik heel nauwkeurig leren werken en dat komt ook nu goed van pas.”

Lok gaat voor kwaliteit, wil hij maar zeggen. Hij ziet zijn klantenkring steeds verder uitbreiden. “Ik spuit bijvoorbeeld ook diskettes voor de tapijtindustrie, maar de particulieren weten mij ook steeds beter te vinden. Spuiten van wanden en vooral plafonds gaat veel sneller dan schilderen. En bovendien ziet het er strakker uit”, legt Lok uit.

Meubels, tafels en deuren krijgen een nieuw uiterlijk dankzij het spuitwerk. Ook dat ziet er zeer strak uit. “De voorbereiding kost hierbij wel meer tijd. Iets moet goed worden afgeschuurd en in de primer worden gezet, voordat het geschikt is voor spuiten. Daardoor is de prijs hoger dan schilderen, maar het eindresultaat is veel mooier. Een gespoten tafel ziet eruit als nieuw.”

Lok heeft een goede plek op de voormalige locatie Altena. “Van hieruit kan ik het bedrijf verder ontwikkelen. Spuiten is in de omgeving nog relatief onbekend, terwijl mensen altijd wel onder de indruk zijn van het resultaat. Daarom denk ik dat de markt in Zwartewaterland de komende jaren steeds groter wordt.”

Voor meer informatie: spuiterijgenemuiden@hotmail.com Telefoonnummer 0642025004

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500