Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Provincie presenteert risico’s van het wassende water

Geplaatst op: 7 oktober 2016

Provincie Overijssel presenteert woensdag ‘belangrijke ontwikkelingen’ over de waterveiligheid van de Kampereilanden. Dat gebeurt vanaf 20.00 uur in De Driester op de Kamperzeedijk. Waterschap Drents-Overijsselse Delta heeft berekeningen gemaakt over de risico’s op de voormalige eilanden en polders. Die laten zien hoe hoog het water kan komen en animaties geven een beeld van het risico.

De provincie deelt woensdag informatie over maatregelen die bewoners kunnen nemen om de schade van een overstroming te beperken. Verder is er informatie over de organisatie van de crisisbeheersing bij een overstroming.

Kijk voor het volledige programma in onze agenda!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500