Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rust- en informatiepunt bij de Sas

Geplaatst op: 7 oktober 2016

Bij de Sas staat binnenkort een rust- en informatiepunt. Holdon Projects en Van Dalfsen Infra werken daar momenteel aan op verzoek van de Stichting Promotie Genemuiden en de gemeente Zwartewaterland. Wandelaars, fietsers en inwoners van Genemuiden kunnen straks op het punt genieten van de uitzicht op de haven van Genemuiden. Tegelijkertijd kunnen ze informatie bekijken over fiets- en wandelroutes in de regio.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Rust- en informatiepunt bij de Sas

  1. Lezer schreef:

    Ziet er goed uit! Nou hopen dat t ook een beetje “hufterproof” is.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500