Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Arbiters fluiten af met een ontbijt

Geplaatst op: 8 oktober 2016

Sportclub Genemuiden bood de clubscheidsrechters zaterdag een ontbijt aan in het kader van de Week van de Scheidsrechter. “Onze scheidsrechters maken het iedere week weer mogelijk dat zoveel mogelijk voetballers, zowel klein als groot, wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. Immers, zonder scheidsrechter geen wedstrijd! En het scheidsrechter zijn is niet altijd de meest dankbare taak…”, aldus de club.

Om de waardering voor deze mensen, die zich vaak belangeloos inzetten voor de sport, te uiten, wordt landelijk een Week van de Scheidsrechter georganiseerd.

Sportclub Genemuiden grijpt deze gelegenheid aan om haar scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje te zetten. Voordat de eerste wedstrijden van start gingen,  genoten de scheidsrechters zaterdagochtend in de kantine van een heerlijk ontbijt. Daarna konden zij zich weer vol overgave storten op het fluiten van een of meer wedstrijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500