Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontwerpwedstrijd voor jeugdlintje

Geplaatst op: 11 oktober 2016

De gemeente Zwartewaterland organiseert een ontwerpwedstrijd voor het jeugdlintje. Het jeugdlintje is een medaille aan een lint voor jongeren tot 23 jaar die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Zwartewaterlandse samenleving. Jongeren tot 23 jaar worden opgeroepen om een ontwerp te maken voor deze medaille. De inzending sluit maandag 31 oktober 2016 om 12.00 uur. De fractievoorzitters van de politieke partijen in de gemeenteraad van Zwartewaterland besluiten welk ontwerp wint.

Iedere deelnemer mag 1 ontwerp inzenden voorzien van een beschrijving van het ontwerp en het verhaal erachter. Vermeld uiteraard ook naam, adres, telefoonnummer en leeftijd! De voorwaarden voor deze wedstrijd staan op www.zwartewaterland.nl.

Inzendingen

De ontwerpen mogen tot en met maandag 31 oktober 2016, 12.00 uur digitaal  worden ingezonden via communicatie@zwartewaterland.nl of worden ingeleverd bij de receptie van het gemeentehuis, Telvorenstraat 2 te Hasselt of opgestuurd naar Gemeente Zwartewaterland, Team Communicatie, Antwoordnummer 4302, 8000 VG  te Hasselt.

Prijs

De winnaar wordt in november bekend gemaakt en ontvangt een prijs ter waarde van € 50. De ingezonden ontwerpen worden tentoongesteld in het gemeentehuis van Zwartewaterland te Hasselt.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500