Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan Normaal met ‘sing-in’ in DOS

Geplaatst op: 12 oktober 2016

Geboren uit een oude traditie: Anders dan Normaal geeft vrijdagavond een ‘Sing-in concert’ in d’ Olde Soldoat. “Vroeger gingen in de kroegen in Genemuiden vaak mensen spontaan zingen. Dat werden hele gezellige avonden. Die traditie is de basis van dit idee”, vertelt Fré Sollie over het concert.

Ook vorig jaar trad het koor al een keer op deze manier op. “En dat was heel geinig. We staan niet op een podium, maar zitten gewoon tussen het publiek aan tafels. We nemen bladmuziek mee, zodat bezoekers mee kunnen zingen”, legt Sollie verder uit.

Het optreden begint vrijdag om 21.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500