Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Houd uw lamp brandende op de Biestemerk

Geplaatst op: 13 oktober 2016

Aansluiting zoekend bij de jaarlijkse Biestemerk heeft de evangelisatiecommissie ook dit jaar weer een aantal activiteiten in en rond de kerk gepland. Het thema voor de gekozen activiteiten is ‘Houd uw lamp brandende’.  De kerk is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Op de markt wordt een ludieke actie georganiseerd waarmee mensen uitgenodigd worden om naar het kerkgebouw te komen. Ze krijgen een flesje uitgereikt en in de kerk kunnen ze deze laten vullen. Wat de inhoud is houden we nog even geheim! Iedereen is van harte welkom. Traditiegetrouw kunnen de kleurplaten , die huis-aan-huis verspreid worden, weer ingeleverd worden. Waarvoor ieder kind een presentje ontvangt en nog een prijs kan winnen. De kleurplaat is ook te downloaden op www.hervormdgenemuiden.com. In de kerk is ruimte voor ontmoeting en gesprek.

Het thema komt overigens ook nog terug in de ochtenddienst op de zondag na de Biestemerk.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500