Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zangavond Woord & Daad met Stereo

Geplaatst op: 13 oktober 2016

Het comité Woord & Daad Genemuiden houdt komende zaterdag de jaarlijkse zangavond in de Grote Kerk. Het programma wordt ingevuld door mannenkoor Stereo onder leiding van dhr. Hoeve, het instrumentaal ensemble “Create Cantus” en “Animatio” onder leiding van dhr. Adema. De opening en sluiting zal verzorgd worden door dhr. Hendriks, woord en daad Gorinchem. De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er zal een collecte ten bate van Woord en Daad jaarthema: Infrastructuur voor de koffieboeren in Nicaragua.
Jaarmarkt

Ook dit jaar staat onze kraam weer opgesteld in “t Olde Stadhuus ( 1e verdieping). Er zijn puddingbroodjes, zalm, snert, kerstkaarten en diverse woonaccessoires verkrijgbaar. Wanneer u uw bestelling voor “snert “ / “zalm” van te voren doorgeeft, kunt u dit bij de kraam afhalen. Bestelling is mogelijk bij de volgende personen: Mirjam van Oosterhout, tel: 385699 en Cor Rietman, tel: 4239171. Ook kunt u er pauzeren met het kopje koffie en een plak cake!

Nieuw in ons assortiment:

Op de jaarmarkt kunt u voor het eerst kennis maken met de koffie van Woord en Daad. Er is filtermaling of koffiebonen verkrijgbaar voor €5,85 per pak a 500 gram. Deze koffie smaakt naar meer, ons verkooppunt is : De Pieperhoeve , slapersdijk 1 B , Genemuiden , tel: 3376682 waar u wekelijks op woensdag, donderdag en vrijdag terecht kunt,
Ook de cashewnoten bieden wij dit jaar voor het eerst aan. In zakjes van 150 gram a €3,25 of 300 gram a € 6,50. Ook de noten zijn verkrijgbaar op de Pieperhoeve.
Ook tijdens de jaarmarkt kunt u kennis maken met het vrouwenblad Fier.
Op onze kraam bieden wij velletjes postzegels, met het logo van Woord en Daad aan. Bedenk dat voor elke postzegel een warme maaltijd per kind gegeten kan worden!
Brodenactie:
Van deze gelegenheid maken we tevens gebruik om u de opbrengst van de brodenactie mede te delen. Deze actie heeft het mooie bedrag van: € 3.057,00 opgebracht.
Namens het comité zeggen wij u hartelijk dank!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500