Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Elma de Vries naar Sportcafé

Geplaatst op: 14 oktober 2016

Elma de Vries (tweede van rechts) te gast in Sportcafé.

Elma de Vries is op woensdagavond 9 november te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. De inwoonster van Meppel is misschien wel de meest veelzijdige schaatster van Nederland. Ze deed mee aan de Olympische Spelen, stond op het podium bij allroundtoernooi, won de Alternatieve Elfstedentocht en leverde topprestaties als skeeleraar. De Vries rijdt momenteel voor het team van Palet Schilderwerken uit Genemuiden.

Andere gasten tijdens deze editie van het Sportcafé in De Kaaihof zijn Sportclub-trainer Jan van Raalte en Janine Flier-Breman. Zij vertelt over haar (paarden)sport. Ook is Andre Feenstra te gast. De drogist uit Genemuiden gaat meedoen aan de langste langlaufmarathon ter wereld in Zweden. Bovendien is de organisatie van het Zwartewaterland Toernooi aanwezig. Rondom het Sportcafé vindt ook de loting van dat grote zaalvoetbaltoernooi plaats.

Alle gasten worden vanaf 20.00 uur weer aan de tand gevoeld door Gert Jan van den Berg. De avond bijwonen is uiteraard weer gratis, aanmelden via de onderstaande link is handig:

https://www.facebook.com/events/1660223210973621/

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500