Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inruilweken en de nieuwe KA+ bij Naberman

Geplaatst op: 14 oktober 2016

Veel bedrijvigheid momenteel bij Autobedrijf Naberman. Naast de inruilweken, presenteert Naberman ook de geheel nieuwe KA+. Dat is een compacte auto met een bijzonder ruim interieur, een laag brandstofverbruik en een prettige rijdynamiek voor een betaalbare prijs.

Naast de bestverkopende Fiesta (momenteel met aantrekkelijke inruilpremie) is de KA+ een aantrekkelijk nieuw alternatief voor klanten die op zoek zijn naar een compacte auto met veel binnenruimte.

Momenteel kunnen de autorijders profiteren van de inruilweken bij Naberman. “We hebben op verschillende modellen aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot drieduizend euro” aldus Gerben Boerman.

De inruilweken bij Naberman zijn nog tot eind oktober. Daarna wordt het al langzaam tijd voor de voorbereidingen op de grote winterinspectie. Die zaterdag is ondertussen uitgegroeid tot een ware traditie bij het autobedrijf, inclusief snert en knieperties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500